RSS

NII Beramal Cara BIBLE

30 Apr

Ini adalah berita dalam akhbar kosmo kira-kira setahun yang lalu.

Kalau dosa dah boleh tebus dengan duit, bukankah itu sama seperti masyarakat kristian di zaman Dark Ages?

Boleh kata ikut panduan al-Quran ke kalau macam tu? Ikut al-Quran atau ikut BIBLE???!

Majlis Fatwa Kebangsaansegeralah bertindak!!

20080313-kosmo

Maka, tak hairanlah bila AS Panji Gumilang Abu Toto minta paderi kristian berdoa dalam Masjid Rahmatan lil Alamin.

PLURALISME! SESAT!

 

6 responses to “NII Beramal Cara BIBLE

  1. annahs

    04/05/2009 at 9:17 am

    Assalammualaikum…

    Boleh saya ambil sedikit info di sini dan copy di blog saya?

    Terima kasih…

    http://annahs.wordpress.com/

     
    • suarajagat

      04/05/2009 at 6:45 pm

      boleh annah..pasti boleh!! sebar2kan kebenaran demi TUHAN

       
  2. azani

    05/05/2009 at 3:01 am

    mudah mereka modifiedkan agama ikut kehendak mereka.Apa mereka lupa yang mereka akan kembali kepadaNya?

     
  3. annahs

    05/05/2009 at 1:39 pm

    Assalammualaikum wrh wbt.

    Terima kasih. Semua ini penting!!

     
  4. zed

    01/07/2009 at 11:46 pm

    bagus2 info yang berguna.,mana nak dapat info dark agnes?tak tahu pula saya rupanya kita ikut cara kristian..melampau ni!

     
  5. khir toyol

    24/08/2009 at 2:56 am

    lpas ni aku bercita cita nak jadi pemimpin GPK laa… bole buat bilik pengampunan dosa sekali… siap ngan mesin atm sebelah dia.. dahtu aku nak amik duit orang2 bangang yang banyak melakukan dosa ni untuk beli sebiji Hummer warna hitam berkilat… hm, bagus tak cite2 aku?

    p/s: sendri mau ingat..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: